Colourful Women

Mooi, Mooier, Mooist......

DSC00873

Kleurenanalyse

Ontdek tijdens een kleurenanalyse welke kleuren voor jou het beste werken en met welke kleuren jij er op je mooist uit zult zien!

Visagie en kleur

Als je het hebt over je krachtig voelen, kracht uitstralen, je mooi voelen en er mooi uitzien, dan kun je dat benadrukken met make-up.  Al van jongs af aan had make-up een grote aantrekkingskracht op me. Tot groot verdriet van mijn moeder die het niet zo grappig vond dat ik als 11-jarig meisje met zwart oogpotlood op naar school ging.!

Inmiddels vind ik een mooie natuurlijke make-up echt prachtig. Als deze zelf goed aan kunt aanbrengen , zul je er adembenemend uitzien, ongeacht je leeftijd! Je ziet er op en top uit bij elke gelegenheid, in een zakelijke setting tot op dat geweldige feest met je party-look!

Visagie
model

1-op-1 workshop

In een 1-op-1 workshop gaan we aan de slag en ontdek jij hoe je er zo mooi mogelijk uit kunt zien. Een goede zakelijke of feest make-up zetten is voor jou geen probleem meer, ook niet als je iets ouder wordt en  het lastiger vindt een mooie look te creëren’.

Gelegenheids make-up

Voor een gala, bruiloft of een ander bijzonder feest waarbij je er op je allermooist uit wilt zien, kun je bij mij terecht voor een gelegenheidsmake-up. Dit kan in mijn praktijk, thuis of op locatie!

Model_3_500x613

Tip!

Samen met een (of meerdere) vriendin(nen), je moeder of dochter een workshop doen is natuurlijk gezellig en leuk! Er geldt een korting van € 10,- per persoon!

Voor informatie over workshops/teambuilding voor bedrijven, neem vrijblijvend contact met me op!