Carrière, stress & vitaliteit

Sparringpartner

Door mijn jarenlange HR-ervaring ben ik een gedegen sparringpartner als het gaat over werk-gerelateerde zaken.

Een veeleisende werkgever, verwachtingen die niet overeenkomen, te veel taken op je bord, altijd 'aan' staan, niet weten of je nog wel op de juiste plek zit, team-issues, work-life-balance, op een constructieve manier voor jezelf opkomen, stress, door emotionele of hormonale klachten niet lekker functioneren, concentratieproblemen en druk.

Alle bovengenoemde zaken kunnen voorkomen en kunnen ervoor zorgen dat het even niet zo lekker loopt. Je hebt er én last van én je overziet niet waar de 'crux' ligt. Je zou eigenlijke wel eens met een 'onpartijdige' derde willen sparren over wat er gaande is.

 

Ontwerp zonder titel (57)

    anders dan een loopbaanavies

stress-coach Leiden

Even een periode zoals van twijfel, disbalans en stress is helemaal niet erg. Vanuit de oertijd is stress een functionele reactie van je lichaam, het zorgde letterlijk voor over-leving. Het houdt je scherp en het zorgt ervoor dat je in actie komt.

Als je echter langere tijd op de toppen van je kunnen presteert, het niet lekker loopt, pijn hebt, je zorgen maakt over iets of echt bang bent, kan een klein beetje stress chronisch worden. Je kan uitvallen, wat voor jou en je werkgever geen fijne situatie is.

Dat wil je niet, dus voorkomen is beter dan genezen. Ik ben geen loopbaanadviseur, ik ben een sparringpartner. Na meer dan 26 jaar in het bedrijfsleven rondgelopen te hebben (check mijn LinkedIn), vele mannen en vrouwen heb gecoacht/geadviseerd, weet ik hoe het werkt binnen organisaties, wat de mogelijkheden én onmogelijkheden zijn.

Je moet het wel zelf doen, maar niet alleen

Dan is het nu tijd voor actie! Met mijn werk-, levenservaring en opleidingen ben ik in staat samen met jou de kern van je probleem te doorgronden, een oplossing te vinden of je (liefdevol) te confronteren met iets wat je wellicht al wel weet, maar nog niet wilt horen!

Telefoon (12)

Vind jezelf terug, een ontspannen, energieke, blije werknemer!

Telefonische kennismaking

Voordat we met elkaar gaan werken, wil ik graag telefonisch met je kennismaken. Ik hoor graag wat er speelt, wie je bent, stel mezelf graag aan je voor. Dan kunnen we samen bepalen of ik jouw sparringpartner ben.

Los gesprek of langer traject

Mijn uurtarief voor een los gesprek is €95,-. Wil je langer sparren, maak ik een offerte op maat.

Soms is een werkgever bereid om te betalen, dit heb ik als HR adviseur regelmatig meegemaakt. Een werkgever houdt je liever in het arbeidsproces, dan dat ze je zien uitvallen. Onderzoek de mogelijkheden, maak bespreekbaar dat het niet goed met je gaat. Ik maak graag een offerte voor je werkgever.

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Leiderdorp, op locatie bij je werkgever, online of wandelend in de natuur.