DSC00896

Renate

Eigenlijk ben ik een ontzettende levensgenieter of Bourgondiër, maar net hoe je het zegt. Ik hou van goed bereid voedsel in toprestaurants, zo'n verrassingsmenu van de chef. Blijer kan je me niet maken! Samen met mijn man Bram zoeken we regelmatig een leuk restaurantje of gaan we de markt op voor verse ingrediënten om een mooi gerecht op tafel te toveren. Uiteraard met een goed glas wijn erbij!

Met vrienden en vriendinnen vind ik dat ook 1 van de leukste bezigheden, een goed gesprek onder het genot van een hapje en drankje. Mijn geboortestad Leiden leent zich daar gelukkig goed voor.

Verder ben ik dol op mijn zoons Pepijn en Stef (2010 en 2012) en op onze Britse kortharen Bibi en Fred.

Mijn favoriete activiteiten zijn bootcamp, (zee)kajakken en tuinieren. Dansen doe ik graag bij een goede 'live' band (bel me wakker voor coverband 'Komen Lopen', Kensington of Chef's Special). Wandelen doe ik het liefst met mijn zusje Saskia, mijn favoriete land op de hele wereld is Schotland, ik zou er graag een tweede huis willen aan een Loch(ja die hele mooie blauwe zee hierboven is écht in Schotland). Ik hou van de bossen, maar meer nog van het strand, ik kan uren uitkijken over de zee en genieten van de wisselende uitzichten. Het brengt me rust en ontspanning, in Nederland is Terschelling hiervoor favoriet, ik voel me thuis op dit eiland en probeer er minstens 1x per jaar te komen.

 

 

Mijn werk

Werken met mensen is de rode draad in mijn carrière. Ik heb ik ruim 26 jaar gewerkt in diverse HR-rollen. Als coach (aangesloten bij de NOBCO) vind ik het fijn om in verbinding met jou de verdieping te zoeken. Dat doe ik door vragen te stellen, je liefdevol te confronteren met gedrag en patronen en je in actie te laten komen, soms door je een 'schop onder kont' te geven, zodat je durft te gaan!

In 2021 heb ik een Post-HBO Integraal Leefstijl & Vitaliteitscoach/trainer gevolgd, Kijken naar jou in totaliteit, lichaam & geest in balans. Vorig jaar heb ik daar een opleiding Medische Basiskennis op HBO-niveau en Orthomoleculaire Therapie (gevorderd) aan toegevoegd. Hierdoor komt alles samen en is mijn plan van aanpak nog completer.

 

Ontwerp zonder titel (56)

Welke tools breng ik mee

Ik heb zulke mooie dingen geleerd in de afgelopen jaren, tools die ik uit mijn rugzak kan pakken wanneer ik ze nodig heb:

 

HBO Personeel & Arbeid

Post HBO Integraal Leefstijl & Vitaliteitscoach

Post HBO Leefstijl & Vitaliteitstrainer

 

Medische Basiskennis HBO

Orthomoleculair adviseur basis

Orthomoleculair therapeut gevorderd

Specialisaties op de volgende gebieden: vrouwenklachten bij Ralph Moorman (De hormoonfactor), Hormonen & Vrouwenklachten, Vermoeidheid, Metabool syndroom (allen bij de Ortho Health Foundation)

 

Sport/Zwangerschapsmassage

Reiki I

 

Neurofeedbacktraining

Disc – analyse  & drijfveren

NLP Practioner

Gewerkt met Management Drives

 

 

Mijn levensmotto: There are no perfect people in this world, only perfect intentions!

Met al die beste intenties en al mijn opgedane kennis & vaardigheden help ik je graag de stappen te zetten die nodig zijn voor jouw wensen, verlangens, doelen & vitaliteit.

Liefs, Renate

 

 

ps. Mijn praktijk is in Leiderdorp, bij Leiden.. Als je een klik voelt, maar je woont verder weg is online coaching altijd een optie.

 

Mijn leven..

Ontwerp zonder titel (54)