Betrokken & vitale werknemers

Voorkom ziekteverzuim & bespaar duizenden euro's per jaar

Download hiernaast mijn bedrijfsbrochure.

 

Wat maakt dat u voor mijn integrale duurzame aanpak zou kiezen?

 

- Een persoonlijke op maat gemaakte aanpak voor uw medewerkers;

- Op frequente basis een coach in huis die een vertrouwd gezicht wordt      voor uw medewerkers;

- Met mijn achtergrond in het HR werkveld ken ik de belangen van zowel    de organisatie als de verstrengeling met de wensen van uw werknemer;

- Preventieve aanpak van verzuim voorkomt langdurige uitval en betaalt        zich altijd terug;

- U realiseert zich dat uw werknemers uw grootste goud zijn en door te      investeren in uw goud, investeert u in een gezond en vitaal bedrijf;

 

 

 

    Preventief investeren in vitaliteit = reductie van verzuimkosten

Ontwerp zonder titel (60)

Als werkgever doe je er namelijk alles aan om een fijne werkomgeving te creëren. Toch zijn er werknemers die door allerlei omstandigheden niet goed in hun vel zitten en dreigen uit te vallen met lichamelijke klachten of klachten gerelateerd aan stress of burn-out.

De kranten staan er de laatste tijd vol van, steeds meer jongeren tussen de 18 en 34 kampen met de gevolgen van een te hoge (werk) druk wat zich uit in forse lichamelijke & mentale klachten https://nos.nl/artikel/2489307-aantal-jonge-werkenden-met-burn-outklachten-neemt-toe-vooral-vrouwen Begin september 2023 o.a. dit artikel, het is echter niet de eerste die ik erover las.

 

Als één van je medewerkers het advies van de bedrijfsarts heeft gekregen om rust te nemen en een tijd thuis zit om te herstellen heeft dit gevolgen voor uw organisatie en de direct naaste collega’s die het werk moeten overnemen en daardoor (soms nóg meer) onder druk komen te staan. De Wet verbetering poortwachter verlangt dat werkgever en werknemer zich samen inspannen om de getroffen werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Een werknemer die uitvalt, kost u als werkgever al snel meer dan €275,- per dag. Hoe sneller uw medewerker hersteld is, des te lager zijn de verzuimkosten.

 

Door preventief in plaats van reactief in te zetten op het welzijn en de vitaliteit van uw medewerkers kunt u vele euro’s besparen. Op deze wijze kunt u meer ontspannen, gelukkiger & loyalere mensen in dienst hebben. Niet afwachten, maar vooraf handelen.

 

Zijn vitaliteit en duurzaam inzetbare medewerkers ook uw prioriteit? Het antwoord is vast JA. Ik kom graag met u in contact om te overleggen wat ik voor uw organisatie kan betekenen.

Kennismaken met uw organisatie

 Telefonisch of via Zoom contact

In gesprek met u leer ik de organisatie kennen, wat speelt er waardoor u contact opneemt, wat zijn de wensen van u en de medewerkers. Ik bespreek welke middelen we kunnen inzetten voor een gezondere organisatie met blijere, ontspannener werknemers.

Dit kan zijn door een workshop over een bepaald onderwerp te geven op het gebied van gezondheid, een langdurig traject met 1 of meerdere werknemers, een vitaliteitsweek/dag of misschien wilt u dat ik 1 of meerdere dagdelen per maand bij u op locatie aanwezig ben, mijn zogeheten 'vitaliteitspreekuur'.

Samen met u bekijken we wat er wenselijk is en maak ik op basis hiervan een offerte.

 

Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@peoplesupportbyrenate.nl