People Support by Renate

Over mij...

Mijn naam is Renate, geboren en getogen in Leiden en na mijn studietijd in Rotterdam, uiteindelijk terecht gekomen in het gezellige Leiderdorp. Ik ben getrouwd met Bram en ik ben de trotse moeder van 2 stoere (en pittige) zoons Pepijn en Stef.

Werken met mensen is de rode draad in mijn carrière. Inmiddels heb ik ruim 24 jaar ervaring als HR adviseur, Personeelsplanner en Resource Coördinator. In relatie tot een ander vind ik fijn om in verbinding de verdieping op te zoeken door de juiste vragen te stellen, inzicht te creëren en een ander in actie te laten komen!

Mijn leven is niet altijd gemakkelijk verlopen, toch ben ik nooit bij de pakken neer gaan zitten. Ik ben erg positief, oplossingsgericht ingesteld en heb enorm veel energie. Mijn levenservaring, het werken voor Artsen zonder Grenzen, de vele reizen door de wereld en mijn opleidingen hebben me gebracht in het leven tot waar ik nu sta.

Na mijn studie Personeel en Arbeid (1994), heb ik diverse opleidingen gedaan, vaak gericht op werken met mensen. Een cursus Reiki I, een opleiding Sportmassage en NLP Practioner. Verder heb ik me verdiept in de wereld van de wijn en koken door verschillende cursussen te doen, gewoon omdat het zo leuk is!

In 2019 merkte ik dat ik niet helemaal meer op mijn plek zat als HR adviseur. Na een zoektocht met mezelf en het sparren met een loopbaancoach merkte ik dat ik naast het werken met mensen ook iets met mijn creativiteit wilde. Ik wilde graag met mijn handen werken en mooie visuele dingen maken. Uiteindelijk ben ik een opleiding kleurenanalyse gaan volgen en een opleiding visagie.

Het concept voor People Support by Renate had ik uiteindelijk vanaf begin 2020 heel helder voor ogen: Mensen in hun kracht zetten van binnen & buiten!

Als je je van binnen gezond, vitaal, zelfverzekerd en krachtig voelt, straal je dat van buiten uit. Dus kracht van binnen is kracht van buiten. De andere kant op werkt ook: Als je er van buiten mooi en stralend uitziet, zul je je van binnen ook sneller zo voelen! Super gaaf!

Vandaar dat ik nu sollicitatietrainingen geef. Ik help jou graag in je kracht komen voor een sollicitatiegesprek, zodat je met zelfvertrouwen solliciteert naar jouw droombaan. Of als het in je leven even niet gaat zoals jij wilt, je voelt je niet fit, blij, energiek, je hebt 10 ballen in de lucht te houden, je bent wat kilootjes te zwaar, je slaapt slecht en bent gestresst? Laat mij je dan coachen. Als integraal Leefstijl & Vitaliteitscoach kan ik je helpen op meerdere vlakken in je leven te schakelen, zodat je uiteindelijk een goede balans vindt en jij je energie en vitaliteit weer terug kan pakken.

.Als je alleen al blij wordt van een stralender uiterlijk doe ik graag een Kleurenanalyse en/of Visagie workshop met je! Super mooi om te ontdekken wat kleuren met jouw uitstraling kunnen doen!

Waar het op neer komt is: Ik zet jouw in de schijnwerpers, want jij bent belangrijk! Ik word oprecht blij van aandacht geven aan JOU en om jou te helpen groeien als mens!

Liefs, Renate