People Support by Renate

Over mij...

Mijn naam is Renate, geboren en getogen in Leiden en na mijn studietijd in Rotterdam, uiteindelijk terecht gekomen in het gezellige Leiderdorp. Sinds 2009 ben ik samen met Bram, die ik het met me aandurfde toen ik al ruim 4 maanden zwanger was van Pepijn. Samen hebben we Stef gekregen. Twee stoere en pittige zoons ;-).

Werken met mensen is de rode draad in mijn carrière. Ik heb ik ruim 24 jaar gewerkt als als HR adviseur, Personeelsplanner en Resource Coördinator. In relatie tot een ander vind ik fijn om in verbinding de verdieping op te zoeken door de juiste vragen te stellen, inzicht te creëren en een ander in actie te laten komen!

Mijn leven is niet altijd gemakkelijk verlopen, toch ben ik nooit bij de pakken neer gaan zitten. Ik ben erg positief, oplossingsgericht ingesteld en heb enorm veel energie. Mijn levenservaring, het werken voor Artsen zonder Grenzen, de vele reizen door de wereld en mijn opleidingen hebben me gebracht in het leven tot waar ik nu sta.

Na mijn studie Personeel en Arbeid (1994), heb ik diverse opleidingen gedaan, vaak gericht op werken met mensen. Een cursus Reiki I, een opleiding Sportmassage en NLP Practioner. Verder heb ik me verdiept in de wereld van de wijn en koken door verschillende cursussen te doen, gewoon omdat het zo leuk is!

In 2019 merkte ik dat ik niet helemaal meer op mijn plek zat als HR adviseur. Na een zoektocht met mezelf en het sparren met een loopbaancoach ontdekte ik dat ik iets creatiefs wilde en ben ik een opleiding tot kleurenconsulent en visagist gaan volgen. Ik hou van kleur en van een kleurrijk leven. Fantastisch! Voor meer verdieping om te kunnen coachen ben ik de post HBO-opleiding tot Integraal Leefstijl & Vitaliteitscoach gaan doen.

Het concept voor People Support by Renate had ik uiteindelijk vanaf begin 2020 heel helder voor ogen: Mensen in hun kracht zetten van binnen & buiten!

Als je je van binnen gezond, vitaal, zelfverzekerd en krachtig voelt, straal je dat van buiten uit. Dus kracht van binnen is kracht van buiten. De andere kant op werkt ook: Als je er van buiten mooi en stralend uitziet, zul je je van binnen ook sneller zo voelen! Super gaaf!

Soms gaat in je leven even niet zoals jij wilt, je voelt je niet fit, blij en energiek. Als coach kan ik je helpen op de gebieden van stress, hormonen, libido, leefstijl & vitaliteit. Ik geef je handvatten om zelf de balans te vinden en jij je energie en vitaliteit weer terug kan pakken.

Waar het op neer komt is: Ik zet jou in de schijnwerpers, want jij bent belangrijk! Ik word oprecht blij van aandacht geven aan JOU en om jou te helpen groeien als mens!

Liefs, Renate