Leefstijl & Vitaliteitscoaching - groepstraject

Voor powerful women die fit, slank en positief door het leven willen gaan!

 • Wil je meer energie?
 • Wil je minder vermoeid en futloos zijn?
 • Wil je er weer stralend uitzien?
 • Geen zin meer in gepieker, zodat je de slaap niet kunt vatten?
 • Wil je een betere conditie en er ook echt aan werken?
 • Voel je je opgejaagd en gestresst en wil je daar van af?
 • Wil je werken aan een sterker en strakker lichaam?
 • Wil je je libido verbeteren?
 • Heb je zin in complimentjes en je zelfverzekerd voelen?
 • Blij, humorvol en krachtig door het leven?
vrouw strand
groenten

Ja toch? Dat is wat je wil! Dat is de reden dat je deze pagina hebt aangeklikt en als je 1 of meerdere vragen met 'JA' kunt beantwoorden, kan ik je zeker helpen. Als integraal leefstijlcoach begeleid ik je niet alleen op het stuk voeding & beweging, maar werken we samen ook aan de andere aspecten die jou die fantastische vrouw maken!

Vaak blijkt dat je op meerdere vlakken niet helemaal in balans bent, alleen uit zich dat op het fysieke vlak. We werken aan de oorzaken van die disbalans en niet alleen op de symptomen waar jij last van kan hebben zoals bijvoorbeeld overgewicht, stress, gebrek aan zelfvertrouwen of depressie.

Hoe fijn is het dat je het wel zelf moet doen, maar niet alleen?

De meeste vrouwen van 40+ herkennen zich wel in dit verhaal. Je hebt veel ballen in de lucht te houden, je werkt hard, je wil een leuke fitte moeder zijn voor je kinderen, energie houden voor iets gezelligs met je vriendinnen, je wil je partner fysieke en emotionele aandacht geven en niet alleen als teammaatje van BV-gezin zien. Of wellicht wil je wil de moed en zelfvertrouwen hebben om een nieuwe partner te vinden. Soms weet je van gekkigheid niet hoe je alles voor elkaar moet krijgen. En als je dan toch bezig bent met werken aan jezelf wil je ook wel weten hoe je weer lekker kan slapen, waar je van ontspant en hoe je in hemelsnaam wél die kilo's eraf kunt krijgen. ook al ben je in de overgang. Je zou willen dat je minder stress ervaart en weer humorvol en blij in het leven kan staan.

Kom op, het is ME-time voor jou! Samen met maximaal 7 andere vrouwen ga je aan de slag om elkaar te stimuleren en scherp te houden als het aankomt op gezonder eten, beter voor jezelf te zorgen, plezier hebben in het leven en te ont-stressen.

Hoe werkt dat? Leefstijl & Vitaleitscoaching in een groep

Als je echt voelt dat JIJ het waard bent, dat het nu tijd is voor actie en dat je echt aan de slag wil met jezelf, aarzel dan niet en schrijf je in voor de eerstvolgende groep!

In een groep een leefstijl & vitaliteitstraject volgen is stimulerend, krachtig en werkt motiverend. Doordat mijn klanten veelal vrouwen 40+ zijn, zullen jullie herkenning vinden in elkaars verhalen. Je kunt elkaar steunen als het even niet zo lekker loopt en wellicht vind je er een nieuwe bootcamp buddy, wandel- of yogavriendin.

Telefonische kennismaking

Voordat het traject start zullen we eerst individueel telefonisch met elkaar kennismaken. Als je voelt dat je met mij een klik hebt en vertrouwen hebt in mijn manier van coachen en groepsbegeleiding kun je je inschrijven voor dit traject. Je zult soms uit jouw comfortzone stappen en dan is wederzijds vertrouwen ontzettend belangrijk. Jij wil je veilig willen voelen bij een coach, daarbij wil ik kunnen inschatten of je bij mij op de juiste plek bent. Ik verwacht ook in de groep dat er respect is voor elkaars vertrouwen en dat wat we bespreken binnen de groep blijft.

Intake en Leefstijl & Voedingsanalyse

Als we een goed gevoel bij elkaar hebben en je hebt je plekje in een groep geboekt, bel ik je om 2 afspraken te maken. De eerste voor een persoonlijke intake (1,5 uur), de tweede om je ingevulde Leefstijl & Voedingsanalyse (1,5 uur) te bespreken en een nulmeting te doen.

Deze gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Leiderdorp. Tijdens deze gesprekken gaan we in op jouw wensen en doelen. Op basis hiervan maak ik jouw persoonlijke leefstijladvies en ook bepalen we samen hoe we in de groep kunnen werken aan jouw persoonlijke doelen. Dit  leefstijl- en voedingsadvies is speciaal voor jou op maat gemaakt en is voor iedereen in de groep anders.

 

Hoe zien de groepsbijeenkomsten eruit?

 • Inloop en meting (dit hoef je niet met elkaar te delen, maar het mag wel);
 • Jouw vragen en die van anderen beantwoorden;
 • Tijd om ervaringen uit te wisselen onder het genot van;
 • Thee of koffie met een gezonde, zelfgebakken versnapering;
 • Masterclass over een bepaald onderwerp op het gebied van leefstijl & vitaliteit;
 • Onderwerpen van de masterclasses kunnen o.a. zijn:  voeding & vocht, slaap, stress, ontspanning, verslavingen, insulineresistentie, eetbuien, hormonen;
 • Duur: 1,5 - 2 uur (om de week);
 • EXTRA: Naar behoefte zal ik een personal trainer, een kok en een yoga-docente vragen om een extra bij te boeken workshop te organiseren (de wensen hiervoor bespreken we tijdens het traject);
 • EXTRA: Mocht het zijn dat je gedurende of na het traject behoefte hebt aan een losse coach-sessie, dan is het tarief slechts €65,- per uur;
 • In totaal zullen 3 maanden met elkaar werken.

 

Wat zijn de kosten:
De kosten voor dit groepstraject zijn €375,- incl. btw voor particulieren (betaling in 2 termijnen mogelijk)

Balans
water

Wanneer start er een groep?

Start groep mei, woensdagochtend 9 - 11 uur, data:

 • 12 mei, 26 mei, 9 mei, 23 mei, 7 juli, 21 juli en 25 augustus (i.v.m. de schoolvakantie bespreken we hier wat mogelijk is in de groep).

 

NB: de groep gaat van start met minimaal 4 deelnemers, bij gebrek aan voldoende deelnemers, doe ik je een passend voorstel voor een individueel traject of krijg je je geld terug.

COVID-19, ik volg de richtlijnen van het RIVM. Op 8 maart is bekend gemaakt vanuit het ministerie dat er een uitzondering is gemaakt voor kleine trainingsgroepen op eigen locatie, daar kan ik aan voldoen. Wel is het belangrijk de COVID-19 maatregelen in acht te nemen.

Leefstijl & Vitaliteitkalender_495x700

Leefstijl & Vitaliteitskalender

Wil je eerst op een laagdrempelig niveau kennis maken met mij en mijn begeleiding? Bestel dan mijn Leefstijl & Vitaliteitskalender voor slechts € 9,95. Gedurende 30 dagen geef ik jou tips op gezondheid en ontspanning, een boost op je mindset en heerlijke recepten!