Libidocoaching

Coaching naar een gelukkiger liefdesleven

Je krijgt spontaan opvliegers bij het idee dat je man zin in heeft... Net zoals je precies weet, wanneer je partner vindt dat het weer 'tijd' is voor seks en jij alleen maar denkt : 'Nee hè, is het alweer een week (of langer) geleden?' Je voelt je enorm onaantrekkelijk door je veranderende lichaam, ondanks dat je partner zegt dat hij je er fantastisch uit vindt zien. Voelt vrijen als 'moeten' en doe je het uit schuldgevoel? Doe je net alsof je slaapt, op het moment dat je een hand op je been omhoog voelt kruipen?

Initiatief nemen en spontaan zin hebben in seks is al jaren geleden. Tegenwoordig denk je alleen maar... pffff... wat een hoop gedoe en ga je liever met je vriendinnen een wijntje drinken.

libido coaching 2 (4)
libido coaching

 

Maar ja, wat als je deze intimiteit in je relatie laat versloffen? Je houdt nog steeds van je partner, alleen vind jij het wel prima om niet zo vaak te vrijen. Je partner denkt daar misschien heel anders over. Wat nou als iemand anders jouw plek inneemt in bed? Een vrouw die wel zin heeft en moeite doet voor hem? De discussie over het verschil aan behoefte in lichamelijke intimiteit ben je ook zat? Wil je de rest van je leven als broer en zus doorbrengen? Of verlang je stiekem terug naar de tijd dat je geen genoeg van elkaar kon krijgen en het wel een paar keer per dag deed?

Libidocoaching, hoe?

Je bent écht niet de enige met dit probleem. Toch hoor ik van veel vrouwen dat ze deze intieme details over hun leven en het gebrek aan lust niet durven delen met vriendinnen. Er heerst nog steeds een taboe op dit onderwerp.

Als je aan de slag wil met jouw gebrek aan libido, je zin in seks wil verhogen, weer open wil staan voor intimiteit en ontdekken wat jou verlangens en gevoelens zijn. Dan kan ik je helpen.

Boek hier je gratis telefonische kennismaking. We gaan een traject in waarbij je echt uit je comfortzone zal stappen. Wederzijds vertrouwen en een goed gevoel is van essentieel belang. Als we een klik hebben, zal ik vrijblijvend een offerte maken.

Coaching vindt plaats in mijn praktijk in Leiderdorp.

Let's talk about sex, baby