Massage

Massage als onderdeel van een stressvrij, vitaal en ontspannen leven

In ons jachtige en volle leven is het fijn om diep te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen. Een lichaamsmassage heeft een positief effect op je gezondheid zowel fysiek als mentaal.

Het ontspant de spieren, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en het zorgt ervoor dat je lichaam kan herstellen. We kunnen allemaal wel iets minder spanning gebruiken en dat is wat een goede massage je geeft, ultieme ontspanning.

Heb je klachten als vermoeidheid, veel stress, hoofdpijn, stramme spieren, zit je hoog in je ademhaling, heb je een drukke baan en gehaast leven, waarbij je veel in je hoofd en weinig in je lijf zit?

Gun jezelf een massage om eens compleet te ontspannen. Het heeft een positief effect op jouw welzijn. Niet alleen met klachten is een massage fijn, ook preventief is het slim om aan jezelf te denken en een massage te boeken.

Als je aan het afvallen bent of tijdens een periode van detox kan het een mooie aanvulling zijn op het programma. Massage helpt afvalstoffen die vrij komen beter af te voeren en is een weldaad voor je lichaam.

Gun jezelf een uurtje rust. Een ontspanningsmassage is voor iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen.

massage
massage (2)

 

Als leefstijlcoach vind ik het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Een moment van ontspanning hoort er echt bij. Aandacht voor jouw welzijn is wat ik belangrijk vind tijdens het geven van massage, voelen wat jij nodig hebt, wat jouw lijf me vertelt. Fysieke ontspanning zorgt voor geestelijk ontspanning. Zo kun je even weg uit het dagelijkse leven en in het hier en nu ontspannen. Vooraf bespreken we wat je nodig hebt, een deep tissue, sport- of ontspanningsmassage.

Ik vind het fijn om hierin iets voor jou te kunnen betekenen.

Tijd voor jezelf, een uurtje ontspannen, weg met stress en pijnlijke spieren

Massage cadeaubon

Geef een ander wat ontspanning! Het fijnste cadeau wat je kunt krijgen in stressvolle tijden. Wil je iemand verrassen, neem contact met me op.

massage (3)